ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο «κόκκινο» παραμένει η Λάρισα – Με click inside και click away θα λειτουργήσει η αγορά το Πάσχα

21 larissa agora
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο ίδιο επίπεδο, «κόκκινο», παραμένει η Π.Ε. Λάρισας, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Αυτό σημαίνει ότι και για την εβδομάδα του Πάσχα, τα καταστήματα της Λάρισας, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τη γνωστή μέθοδο του click inside, αλλά και click away, εναλλακτικά, για όποιον το επιθυμεί.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας αναφέρει τα εξής: «Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν δόθηκε η εντολή που όλοι μας ελπίζαμε για το πλήρες άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πασχαλινή περίοδο, παρόλο που ο εμπορικός κόσμος αποτέλεσε όλο αυτό το διάστημα έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και μια βαλβίδα οικονομικής και κοινωνικής εκτόνωσης.

Ωστόσο όμως και κάτω από αυτές ακόμη τις συνθήκες, λίγο πριν την Μ. Εβδομάδα, οι έμποροι της Λάρισας είμαστε καθ’ όλα προετοιμασμένοι με νέα εμπορεύματα σε προσιτές τιμές και απόλυτα υγιείς αφού τα self-tests μπήκαν στη ζωή μας, να υποδεχθούμε με ασφάλεια το καταναλωτικό κοινό για τις πασχαλινές του αγορές.

Το κλίμα αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει. Η αγοραστική κίνηση και η γενικότερη ψυχολογία έχει ανοδική τάση και η αισιοδοξία επιστρέφει καθώς βρισκόμαστε ίσως πιο κοντά από ποτέ στο πλήρες άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού. Διαφαίνεται ότι βαδίζουμε προς το τέλος της όλης κατάστασης και ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας βρίσκεται πάντα δίπλα στους εμπόρους της πόλης και στους καταναλωτές, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!