Βόλος: Δημιουργίες αστυνομικών για τη στήριξη του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας

176886542 4074243082598837 821207553202699175 n 1068x799 2
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, λαμπάδες, σαπούνια, καλαθάκια κ.α., διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.Το bazaar θα είναι ανοιχτό την Παρασκευή 23/4 και το Σάββατο 24/4 και τα έσοδα θα διατεθούν στον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Βόλου. “Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των δύο ενώσεων και δείχνει το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ” δήλωσε ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Μίλτος Αλεξάκης.

KEN

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης, ανέφερε – μεταξύ άλλων – ότι πρόκειται για μια συμβολική κίνηση στήριξης του ξενώνα με αφορμή και το τελευταίο, τραγικό περιστατικό της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα. “Πρέπει να σπάσει η σιωπή και η γυναίκα πρέπει να απευθύνεται στις Αρχές, στην Αστυνομία. Είμαστε εδώ να συμβάλλουμε” δήλωσε ο κ. Καρκάλης.

Οι κ.κ. Θεοδώρα Πεσιάνη και Βάσω Μακρυγιάννη, κοινωνικές λειτουργοί στη δομή, ευχαρίστησαν την ΕΛ.ΑΣ. για την στήριξη στις γυναίκες και στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα.Όπως είπαν, η χωρητικότητα του ξενώνα είναι 21 άτομα. Αυτή τη στιγμή, φιλοξενούνται 14 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, τα οποία μάλιστα, είναι περισσότερα από τις γυναίκες. Τα δε περιστατικά προέρχονται, όχι μόνο από τη Μαγνησία αλλά απ’ όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!