ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αργύρης Κοπάνας σε Πορταριά και Νέα Αγχίαλο με τους τοπικούς προέδρους για να επιθεωρήσουν έργα

Ζ 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε Νέα Αγχίαλο και Πορταριά περιόδευσε ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, με τους τοπικούς προέδρους, Βάσω Παρασκευοπούλου και Θανάση Δρόσο αντίστοιχα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

KENT728X100 1

Όπως ανέφερε ο κ. Κοπάνας: «Στη Νέα Αγχίαλο συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις της εσωτερικής οδοποιίας, με τα συνεργεία να τοποθετούν νέο ασφαλτοτάπητα ύστερα από φρεζάρισμα/απόξεση του παλαιού, στην οδό Αμυρά, που παρουσιάζει υψηλή κυκλοφορία λόγω και της ύπαρξης των σχολικών μονάδων. Παράλληλα, στη διασταύρωση των οδών Αμυρά και Πατριάρχου Βασιλείου υλοποιείται έργο αντιπλημμυρικής προστασίας εξαιτίας των μεγάλων ποσοτήτων υδάτων, που συγκεντρώνονταν και «λίμναζαν» στο σημείο. Θα ακολουθήσουν αποκαταστάσεις φθορών του οδοστρώματος σε τμήματα της εσωτερικής οδοποιίας. 

Στην Πορταρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «στοχευμένων δράσεων» της δημοτικής μας αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών με την επισκευή και αποκατάσταση της βατότητας των λιθόστρωτων δρόμων, που εξυπηρετούν οικίες, τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού με λαμπτήρες τύπου led στον κεντρικό δρόμο».

«Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, οι δράσεις μας θα συνεχισθούν με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις περιφερειακές ενότητες» υπογράμμισε ο Αργύρης Κοπάνας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!