Λαμία: Παγκόσμια Ελληνική Πρωτιά για την lv8 – consulting

2021 Platinum Site
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η lv8 ανάμεσα σε brands όπως Microsoft, Nissan, Cisco και Red Bull!

Τρίτο διεθνές βραβείο για την LV8 φέτος! Μετά το χρυσό βραβείο στο AVA Digital Awards και το βραβείο στα Communitas Awards, ήρθε και η πλατινένια επιβράβευση στα Hermes Creative Awards.Το Hermes Creative Awards είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους δημιουργικούς διαγωνισμούς στον κόσμο. Οι νικητές κυμαίνονται σε μέγεθος από ιδιώτες έως ομίλους εταιρειών και εταιρείες του Fortune 500.

KENT 2

Τα Hermes Creative Awards τιμούν την ποιότητα, την δημιουργική σκέψη και υλοποίηση. Κάθε χρόνο, οι κριτές του διαγωνισμού αξιολογούν τις καλύτερες εκδοχές στην δημιουργία ιστοσελίδων, τα βίντεο, στο branding, στο internet marketing και στην επικοινωνία.

Η lv8 κέρδισε, την κορυφαία διάκριση, το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία Electronic Media / Social Media / Interactive Media | Video

Η ομάδα παραγωγής βίντεο της lv8 πήρε την πρώτη θέση με το παρακάτω video που δημιουργήθηκε για τον ηλεκτρονικό κατάστημα του Αθανάσιου Βέλλιου, στην Λαμία, VelliosOro.gr για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε συνεργασία με την Lacta.

Δείτε το βίντεο εδώ

Grow to the next level με την lv8!

Επικοινωνήστε σήμερα και την LV8 και εμπιστευτείτε μας!

Website: www.lv8.gr

Email: [email protected]

Telephone: 22310 50418

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!