ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Φυλάκιση για τα κορωνοπάρτι – Έριξε «καμπάνες» το δικαστήριο

3046148 1

Ακριβά θα πληρώσουν την ιδέα τους να συμμετέχουν στα κορωνοπάρτι που διοργανώνονταν στην οδό Τάκη Οικονομάκη στο κέντρο του Βόλου, δύο νεαροί. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στο οποίο οδηγήθηκαν χθες.

KEN 728X100

Πρόκειται για έναν 22χρονο αθίγγανο και έναν 20χρονο Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι καταδικάστηκαν για παραβίαση μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης μολυσματικής ασθένειας και ηχορύπανσης.

«Είδα φως και μπήκα…»

Για την υπεράσπιση του 22χρονου αθίγγανου κατέθεσε ο πατέρας του, ο οποίος τόνισε οτι το παιδί του είναι εργατικό και το αυτοκίνητο smart με το οποίο έπαιζε μουσική στον πεζόδρομο, το αγόρασε ο ίδιος αντί για μηχανάκι. Ο ίδιος ο νεαρός είπε οτι πήγε για μία εξυπηρέτηση στο κέντρο του Βόλου και επειδή δεεν έβρισκε χώρο στάθμευσης το έβαλε πάνω στον πεζόδρομο! Ζήτησε παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του και δεσμεύθηκε να μην επαναληφθεί. Η πλευρά του 20χρονου κατέθεσε οτι ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τον αδερφό του και λίγο μετά τις 10 το βράδυ έφυγαν. Περνώντας από τον πεζόδρομο της Τ. Οικονομάκη είδαν κόσμο και από περιέργεια έκατσαν!

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων Γ. Μηλίνης και Γ. Ασημώρης τόνισαν οτι δεν έπαιζαν μουσική οι κατηγορούμεμενοι, αλλά άλλοι συγκενρωμένοι, ενώ επέρριψαν ευθύνες στην Αστυνομία που δεν διέλυσε νωρίτερα το πάρτι!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!