Μπέος… «οικουμενικός» – Πως κατάφερε να ενώσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ [infographics]

3 3
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πολιτικά κυρίαρχος στην πόλη και ενωτικός για τα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος, στη δημοσκόπηση της Alco, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας “Ταχυδρόμος”. Εκτός από το 60% που λαμβάνει ο σημερινός δήμαρχος, με αναγωγή, στην πρόθεση ψήφου, το ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οτι παίρνει ψήφους και από τους σύγχρονους αντιπάλους του νέου δικομματισμού.

KENT 2

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στα infographics του TheNewspaper.gr ο σημερινός δήμαρχος Βόλου, σε περίπτωση εκλογών, δείχνει να ψηφίζεται από το 69% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και από το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που είναι πρωτοφανές και δε συμβαίνει σε καμία άλλη περίπτωση αυτοδιοικητικού στην Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητά Μπέου, ένωσε Βολιώτες διαφορετικών ιδεολογικών αφετηριών, και αυτό καταγράφηκε και στις τελευταίες εκλογές, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ απώλεσε δυνάμεις στον Δήμο Βόλου σε σχέση με τις εθνικές εκλογές. Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία διάθεση να υποστηριχθεί άλλη υποψηφιότητα, παρότι επισήμως -όλα δείχνουν- οτι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δε θα δώσει χρίσμα σε υποψήφιο δήμαρχο, αξιολογώντας τη μεγάλη απήχηση που έχει ο κ. Μπέος στους ψηφοφόρους του.

Δείτε τις ροές ψηφοφόρων:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!