Το ποδήλατο αποτελεί πλέον ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς

3049616
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 14:50

Σε μια επίπεδη πόλη όπως είναι η Λάρισα, το ποδήλατο αποτελεί ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς. Εύκολο στη χρήση, γρήγορο, άνετο και βολικό. Στο κέντρο της, αν υπάρχει η απαραίτητη προσοχή μπορεί να βρεθεί από τους δρόμους στους πεζόδρομους και το αντίθετο μέσα σε μια στιγμή. Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις καταστάσεις.

Οι Λαρισαίοι εδώ και πολλές δεκάδες χρόνια το χρησιμοποιούν και το επιλέγουν φανατικά για τις μετακινήσεις τους. Άνθρωποι όλων των ηλικιών ποδηλατούν και παράλληλα με το χρόνο κερδίζουν και στο θέμα της υγείας αφού αποτελεί μια καλή λύση για εκγύμναση των κάτω άκρων. Λαρισαίοι που πηγαίνουν για εργασία στο κέντρο τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει τα ΙΧ τους ακόμα και τα μηχανάκια τους για τη λύση του ποδηλάτου.

Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορα καταστήματα της Λάρισας παρατηρείται το γεγονός πως κάποιοι το επιλέγουν και ως βασική διακόσμηση. Βιτρίνες, εσωτερικοί χώροι, όνομα καφετέριας και πολλά άλλα κάνουν το ποδήλατο να μοιάζει με τρόπο έκφρασης στην πόλη. Σίγουρα έχει στυλ και φυσικά ιστορία…

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Πηγή:Larissanet.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 14:50

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!