ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ραντεβού μετά την καραντίνα 

Στιγμιότυπο 2021 05 06 1.59.06 μμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναμφισβήτητα, ένα από τα κυριότερα πράγματα που επηρέασε η καραντίνα, πέραν από την ψυχολογία μας, ήταν οι σχέσεις και το φλερτ.Μερικοί πιστεύουν πως η καραντίνα σκότωσε το φλερτ, εμείς όμως θεωρούμε πως με αφορμή αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας λιγάκι πιο δημιουργικοί στο θέμα αυτό.

KEN 2

Εαν αυτό το διάστημα κάνατε chat με κάποιο άτομο που γνωρίσατε σε κάποιοdating app αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε, τώρα που το lockdown έφτασε στο τέλος του και τα ραντεβού είναι και πάλι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Παρακάτω ακολουθούν τρεις απλές ιδέες για πρώτο ραντεβού.

Πικνίκ στο πάρκο

Ναι, η έξοδος σε καφετέρια είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή και δεν φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Όμως, μια γρήγορη εξόρμηση στην εξοχή είναι μια ωραία και χαλαρωτική ιδέα για να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Η ηρεμία της φύσης και τα όμορφα τοπία θα σας ενθουσιάσουν ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τις όμορφες αυτές εικόνες με λίγο κρασί, μουσική και φαγητό. 

Θερινό σινεμά 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα που μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφησχέση. Και ναι, η επιλογή του θερινού σινεμά για μια πρώτη έξοδο είναι μια από τις καλύτερες ιδέες, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε μια πρώτη οικειότητα μεταξύ σας και να σπάσετε τον πάγο ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία απόσταση ανάμεσά σας που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα παραγνωριστείτε. Τέλος, αν δεν έχετε εξακριβώσει εάν ταιριάζουν τα γούστα σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη δοκιμή στην πράξη.

Γίνετε τουρίστες στη δική σας πόλη

Η αλήθεια είναι πως λόγω της υφιστάμενης κατάστασης αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι μια μέρα εξερεύνησης και περιπέτειας. Έχετε αναρωτηθεί πόσα μέρη και γειτονιές έχουν οι πόλεις μας και δεν τις ξέρουμε ακόμα; Εάν λοιπόν μπήκατε σε ένα dating app και νιώσατε χημεία με κάποιον που μένει κοντά σας ήρθε η ώρα να γίνετε για μία μέρα τουρίστες στην πόλη σας. Επιλέξτε φυσικά μέρη ιδανικά για περπάτημα! Ό,τι πρέπει για μοναδικά καλοκαιρινά ραντεβού! 

Αναμφισβήτητα, ένα από τα κυριότερα πράγματα που επηρέασε η καραντίνα, πέραν από την ψυχολογία μας, ήταν οι σχέσεις και το φλερτ. Μερικοί πιστεύουν πως η καραντίνα σκότωσε το φλερτ, εμείς όμως θεωρούμε πως με αφορμή αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας λιγάκι πιο δημιουργικοί στο θέμα αυτό. Εαν αυτό το διάστημα κάνατε chat με κάποιο άτομο που γνωρίσατε σε κάποιο dating app αλλά δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε, τώρα που το lockdown έφτασε στο τέλος του και τα ραντεβού είναι και πάλι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, χρησιμοποιείστε την φαντασία σας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Παρακάτω ακολουθούν τρεις απλές ιδέες για πρώτο ραντεβού. Πικνίκ στο πάρκο   Ναι, η έξοδος σε καφετέρια είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή και δεν φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Όμως, μια γρήγορη εξόρμηση στην εξοχή είναι μια ωραία και χαλαρωτική ιδέα για να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Η ηρεμία της φύσης και τα όμορφα τοπία θα σας ενθουσιάσουν ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τις όμορφες αυτές εικόνες με λίγο κρασί, μουσική και φαγητό. Θερινό σινεμά  Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα που μπορεί να οδηγήσει σε μια όμορφη σχέση. Και ναι, η επιλογή του θερινού σινεμά για μια πρώτη έξοδο είναι μια από τις καλύτερες ιδέες, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Σας δίνει τη δυνατότητα να νιώσετε μια πρώτη οικειότητα μεταξύ σας και να σπάσετε τον πάγο ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία απόσταση ανάμεσά σας που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα παραγνωριστείτε. Τέλος, αν δεν έχετε εξακριβώσει εάν ταιριάζουν τα γούστα σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη δοκιμή στην πράξη. Γίνετε τουρίστες στη δική σας πόλη   Η αλήθεια είναι πως λόγω της υφιστάμενης κατάστασης αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι μια μέρα εξερεύνησης και περιπέτειας. Έχετε αναρωτηθεί πόσα μέρη και γειτονιές έχουν οι πόλεις μας και δεν τις ξέρουμε ακόμα; Εάν λοιπόν μπήκατε σε ένα dating app  και νιώσατε χημεία με κάποιον που μένει κοντά σας ήρθε η ώρα να γίνετε για μία μέρα τουρίστες στην πόλη σας. Επιλέξτε φυσικά μέρη ιδανικά για περπάτημα! Ό,τι πρέπει για μοναδικά καλοκαιρινά ραντεβού!
error: Content is protected !!