ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζ. Μακρή: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Μ. Αλεξάκη

ΖΜ ΑΣΤ Δ ΝΤΗΣ ΦΩΤΟ 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη είχε, την Πέμπτη 6 Μαΐου, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει, τα θέματα και τις ανάγκες της υπηρεσίας. 

KEN

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός ενημερώθηκε για όλα τα ειδικά υπηρεσιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία ενώ, συζητήθηκαν, όλες οι τοπικές υπηρεσιακές ανάγκες που έχουν προκύψει, με την κ. Μακρή να δηλώνει, πως  από την πλευρά της, θα υποστηρίξει, με όλες της, τις δυνάμεις, την επίλυση των προβλημάτων αυτών  και την κατά το μέτρο του εφικτού, κάλυψη, των προαναφερόμενων υπηρεσιακών αναγκών. Παράλληλα, δεν παρέλειψε, να συγχαρεί, τον κ. Αλεξάκη, για την ουσιαστική συμβολή των αστυνομικών, στην αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού παρά το ήδη, αρκετά επιβαρυμένο, με τις ανάγκες της καθημερινότητας, καθηκοντολόγιο τους. 

Η υφυπουργός, αντάλλαξε τις καθιερωμένες, λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα, ευχές, με τον κ. Αλεξάκη στον οποίο μάλιστα ευχήθηκε και για τα γενέθλιά του. Στη συνέχεια η κ. Μακρή, επισκέφθηκε για να ανταλλάξει ευχές, τον Διοικητή της Τροχαίας, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και τον αναπληρωτή Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Τέλος, η κ. Μακρή υπογράμμισε πως η εκτίμηση, η συνεργασία και η στήριξή της προς το σώμα, είναι διαρκής, αδιαπραγμάτευτη και δεδομένη και θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο και εύλογο αίτημα  που της έχει μεταφερθεί.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!