ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κων. Μαραβέγιας: Να ληφθούν μέτρα ανακούφισης για τις Σχολές Οδηγών

MARAVEGIAS 2 3
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναφορά και για την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών

Το αίτημα οικονομικής ενίσχυσης των σχολών οδηγών λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία, προώθησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με Αναφορά του προς τους υπουργούς Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη, Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη.

KEN 2

Πρόκειται για αίτημα του τοπικού Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος κλάδος έλαβε τη μικρότερη οικονομική ενίσχυση σε σύγκριση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ενώ λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων αποκλείστηκε από προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης όπως η Επιστρεπτέα Προκαταβολή και το πρόγραμμα «Ανάσα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν με προσοχή τις προτάσεις του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ν. Μαγνησίας σχετικά με τη λήψη ειδικών μέτρων ανακούφισης των Σχολών Οδήγησης και καθενός ξεχωριστά των εκπαιδευτών οδηγών. Παράλληλα, ζητεί την ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και άμεση διενέργεια των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!