ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιχ. Αγγελής: Ο κατασκευαστής μπουζουκιών που εντυπωσιάσε τον Μ. Καραντίνη και τον Σ. Τζήμα

183116939 4166848190039716 6185245177611648830 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέρα από την αισθητική αρτιότητα, το μυστικό της επιτυχίας, του εργαστηρίου του Μιχάλη Αγγελή είναι η ιδιαίτερη φωνητική απήχηση των οργάνων και μπουζουκιών που κατασκευάζει. Δουλεύει χειροποίητα και με πολύ μεράκι με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα, χάριν της παραγωγικότητας. Αντιθέτως, βάζει τα δικά του μυστικά, που κάνουν πλέον τα όργανα του ξεχωριστά και αναγνωρίσιμα σε όλη την Ελλάδα!

KENT728X100 1

Χρησιμοποιεί την καλύτερη ξυλεία για την κατασκευή των οργάνων, η οποία εισάγεται από την Αφρική, την Αμερική, τη Γερμανία και από άλλα μέρη, με υψηλούς βαθμούς παλαιότητας της ξυλείας που είναι αναγκαία για την άριστη απόδοση των οργάνων του. Το όνειρο του Μιχάλη Αγγελή για την κατασκευή μουσικών οργάνων το διέθετε από μικρή ηλικία και τώρα πλέον είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος κατασκευαστής, που γίνεται όλο και πιο γνωστός και πιο δημοφιλής.

Τελευταία μάλιστα, κατασκεύασε ένα ιδιαίτερο μπουζούκι με αφιέρωση στον Σάκη Τζήμα (S. Tzimas) ενώ ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης εκφράζεται στο βίντεο που ακολουθεί, με τα καλύτερα λόγια, για την κατασκευή των οργάνων του Μιχάλη Αγγελή, δοκιμάζοντας όργανο του που κατασκεύασε για μαθητή του.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!