Επανέναρξη ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο πλαίσιο της επανέναρξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα η Διοίκηση για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, μετά από πρόταση του υπευθύνου υποδομών, προχώρησε στην σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής από μέλη του Συλλόγου, που σκοπός της είναι η αλλαγή της δομής και οργάνωσης  των Τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου με στόχο την ποιοτικότερη προσφορά των υπηρεσιων και την αναβάθμιση τους.

KENT728X100 1

Την επιτροπή απαρτίζουν οι κκ Τζέκας Βασίλειος, Βαινάς Δημήτριος, Σιούρας Δημήτριος, Ζάχος Γεώργιος, Λαζός Στέλιος, Χατζής Στάθης, Μυλωνάς Δημήτριος, Μπατζιάκας Γεώργιος.

Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Στάθης  Ρόκας μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στην ΠΑΕ.

Προχώρησε επίσης  σε συμφωνία με  τους προπονητές Αγασιώτη Νικόλαο, Καραμίχαλο Γεώργιο, Ιμρε Mπόντα, Καλαιτζίδη Χρήστο και Πατσιαούρα Ιωάννη.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Καλούνται όλοι οι αθλητές γεννηθέντες το 2004 έως 2014 την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρα 17.00 μμ στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς για ενημέρωση και έναρξη των προπονήσεων. 

error: Content is protected !!