Συνέχεια προσφοράς από την Ενωτική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

184960796 1443070486065132 892623221208089204 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κοντά στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας που φροντίζουν για εκείνα, βρέθηκε σήμερα η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Πρόεδρος των Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας Κωνσταντίνος Πελεκούδας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας Γιώργος Γκαλιός και το μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ Τρύφωνας Πλαστάρας, συνοδευόμενοι από το Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Βασιλείου, επισκέφτηκαν δομές της πόλης και προσέφεραν αγάπη και μία γλυκιά γεύση στην ημέρα πολλών παιδιών!

KENT728X100 1

Αρχικά, η ομάδα επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία  (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ΒΟΛΟΥ. Εκεί τους υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ΒΟΛΟΥ Σοφία Χάλαρη αλλά και η συντονίστρια της δομής Γιούλια Τσιγιάννη, οι οποίες παρέλαβαν πλήθος από τσουρέκια για να προσφέρουν σε αυτά τα γεμάτα ταλέντο, ικανότητες, ευαισθησίες και χαμόγελα παιδιά! 

Στη συνέχεια,  τσουρέκια παραδόθηκαν και στην Κιβωτό του Κόσμου στο Διμήνι όπου, η Διευθύντρια Εύα Καραβοσιάννη και η Γραμματέας της Κιβωτού Ελεάννα Βαρελά τα παρέλαβαν για να γλυκάνουν τα παιδιά μετά τα μαθήματά τους! 

Η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι οι βασικές αρχές που διέπουν την Ενωτική Πρωτοβουλία και πάνω στις οποίες χτίζονται  και πραγματοποιούνται όλες οι δράσεις των Επιχειρηματιών της πόλης μας, με αμείωτη ένταση και έννοια για όλους τους συνανθρώπους μας. Το επιχειρείν οφείλει να αγωνίζεται αδιάλειπτα για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, σε όλους τους τομείς της ζωής και της κοινωνίας μας. Γιατί όποιος ξέρει να παράγει, ξέρει και να προσφέρει!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!