ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές και Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα – Πόσοι θα μπουν με το νέο ακαδημαϊκό έτος (πίνακας)

panellhnies 2020 vaseis aei 1 1 768x461 768x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Περί τους 1.800 νέους φοιτητές αναμένεται να δεχθούν οι Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, ενώ συνολικά σε όλες τις Σχολές/Τμήματα του Π.Θ. αναμένεται να εισαχθούν περί τους 5.600.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα τον αριθμό εισακτέων ανά Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καθώς και οι συντελεστές βάσει των οπoίων καθορίζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σε κάθε Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου.

Ο συνολικός αριθμός εισακτέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415, στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Παράλληλα, ανακοινώνονται οι συντελεστές που όρισε το κάθε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για κάθε Τμήμα/Σχολή του, βάσει των οποίων θα προκύψει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ).

Δείτε την υπουργική απόφαση για τον αριθμό των εισακτέων, εδώ.

Δείτε την υπουργική απόφαση για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ), εδώ.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!