ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dream Music: Η πρώτη εταιρεία έκδοσης αδειών μουσικής, μας συστήνεται

dreammusic
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η εταιρεία Dream Music εντάσσεται στον Σύλλογος Εστίασης Μαγνησίας, δημιουργήθηκε το 2012 και είναι μία από τις δύο πρώτες Ελληνικές εταιρείες περισυλλογής και διάθεσης μουσικού ρεπερτορίου ελευθέρων πνευματικών δικαιωμάτων.

KEN 2

Η εταιρεία μέσα στα χρόνια που πέρασαν κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της ποιοτικής μουσική που διαθέτει μέσα απο τα 6 μοναδικά ραδιόφωνα εκ των οποίων τις λίστες τις διαχειρίζονται έμπειροι DJ. Αποτέλεσμα αυτού να προσφέρει ποιοτική μουσική για κάθε επαγγελματικό χώρο και σε κάθε είδος όπως rock, lounge, jazz και άλλα ραδιόφωνα.

Όραμα της εταιρείας επίσης ήταν να απαλλάξει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από υπέρογκα ποσά που καταβάλλονται σε ΟΣΔ και σε μηνύσεις της αστυνομίας εμπλουτίζοντας το περιβάλλον κάθε καταστήματος με ποιοτική μουσική. Πλέον η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με καταστήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο αμοιβαίας εμπιστοσύνης εταιρείας με πελάτη.

Με την σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας και με ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας προς αυτή η Dream Music διαθέτει ένα μεγάλο ποσό από τα κέρδη της για νομική κάλυψη προς τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Με δικό μας νομικό επιτελείο σε κάθε νομό αναλαμβάνουμε με προσωπικά μας έξοδα οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 2421 097337, +30 6984364331
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Βόλος EMAIL: [email protected]

error: Content is protected !!