ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τις 15 Ιουνίου τουρίστες στη Μαγνησία – Ξενοδοχείο COVID δημιουργείται στον Βόλο

91908487 2527578000815869 385084796369371136 o 1024x529 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αισιόδοξοι για τη φετινή τουριστική σαιζόν εμφανίζονται οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας, προβλέποντας οτι η χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Παράλληλα, εκτιμούν οτι απέχει πολύ από τις σαιζόν των περασμένων ετών, που γέμιζαν τα ταμεία των ξενοδοχείων και της Εστίασης.

KENT728X100 1

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρης στο TheNewspaper.gr, οι πρώτοι τουρίστες στην ηπειρωτική Μαγνησία θα έρθουν μετά τις 15 Ιουνίου. Φέτος, την περιοχή μας για διακοπές θα επιλέξουν επισκέπτες από το Ισραήλ, τη Βρετανία και τη Γερμανία, μιας που θα επαναλειτουργήσουν οι αεροπορικές γραμμές με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, αλλά και από την Γαλλία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία.

Ο κ. Ζαφείρης αποκάλυψε ακόμα, οτι η Ένωση Ξενοδόχων βρίσκεται σε επαφές με κλινικές και μονάδες υγείας, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες των μελών της διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού σε προνομιακή τιμή, αφού τα εν λόγω τεστ θα είναι απαραίτητα για την έξοδο των επισκεπτών από τη χώρα μας.

COVID ξενοδοχείο στον Βόλο

Όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι, κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, στον Βόλο, θα τεθεί σε λειτουργία ένα ξενοδοχείο COVID, το οποίο θα λειτουργεί αποκλειστικά με τουρίστες που νοσούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, ώστε να περνούν εκεί την περίοδο της καραντίνας. Μάλιστα, η διαγωνιστική διαδικασία έληξε χθες και από το Υπουργείο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν οι ενδιαφερόμενες υποδομές.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!