Πάσχος: Παρών σε οποιαδήποτε ευρεία προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου για το 2023

pasxos
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρών σε οποιαδήποτε ευρεία προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου δηλώνει ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Μπάμπης Πάσχος, με επιστολή του στον Τύπο.

KENT728X100 1

Αναλυτικά:

“Θα δηλώσω παρών σε οποιαδήποτε ευρεία προσπάθεια ανασυγκρότησης του δήμου σχηματιστεί για το 2023 και σαν στρατιώτης”.

Τα επτά χρόνια διακυβέρνησης της σημερινής δημοτικής αρχής δεν μας αφήνουν περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές και θαρρώ πώς πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις κατά μέρος προσωπικές μας φιλοδοξίες. Ο τόπος μας δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.

Επτά χρόνια τέλματος, επτά χρόνια αλαζονείας , επτά χρόνια αδιαφορίας για την καθημερινότητα, επτά χρόνια ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής νομίζω πως είναι υπεραρκετά ώστε να μας κάνουν όλους μας να πούμε , ως εδώ! Φτάνει!

Πρέπει να βάλουμε τέλος στη μιζέρια. Πρέπει να πούμε τέλος στην ανυπαρξία στοιχειώδους έργου υποδομής, να πούμε τέλος στους κρυμμένους αντιδήμαρχους που το μόνο μέλημά τους είναι η αντιμισθία, να πούμε φτάνει πια στην απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η πρωτεύουσα του δήμου μας αλλά και τα περισσότερα τοπικά διαμερίσματα.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι εποχής “Μαυρογιαλούρου” να κυριαρχεί στην καθημερινή συναναστροφή της δημοτικής αρχής με τους πολίτες. Μιας δημοτικής αρχής που τα τελευταία δύο χρόνια , κρυμμένη πίσω από την πανδημία, αδιαφορεί ακόμη και για τ αυτονόητα.

Σπασμένοι κάδοι παντού, δρόμοι σουρωτήρια που εγκυμονούν κινδύνους για τον κάθε οδηγό, αθλητικοί χώροι εγκαταλελειμμένοι και τα πάρκα και οι πλατείες , ακόμη κι αυτές που πριν λίγα χρόνια εγκαινιάσθηκαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές , ασυντήρητες. Σιντριβάνια , όλα στο σύνολό τους, ανενεργά και χαλασμένα, πολιτιστικοί και εκπαιδευτικοί χώροι παραμελημένοι. Τα ελάχιστα έργα που σε ρυθμό χελώνας κι αυτά προχωρούν είναι ότι μοιράζεται οριζόντια από την πολιτεία για όλους τους δήμους τις επικράτειας. Όλα αυτά συντελούν στο να προβληματιστούμε όλοι μας για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα.

Έχουμε τα περιθώριο να χάσουμε άλλα πέντε χρόνια και να φτάσουμε στο 2028 έχοντας αυτή τη δημοτική αρχή; Όποιοι σκέπτονται υπεύθυνα ακόμη και όσοι είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές του 2019 , τώρα νομίζω πως γνωρίζουν την απάντηση. Γι αυτό λοιπόν πιστεύω πως ήρθε η ώρα για όλους μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Προέχει το εμείς και όχι το εγώ. Προέχει ο τόπος μας και όχι οι στρατηγικές. Δηλώνω παρών σε οποιαδήποτε οργανωμένη, μαζική και συντεταγμένη προσπάθεια γίνει για την αλλαγή πορείας στο δήμο μας από οποιοδήποτε μετερίζι.

Πάσχος Στ. Χαράλαμπος Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Ρ Φεραίου.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!