Νέο κάλεσμα Μπέου για μία ενιαία ομάδα στον Βόλο – Ποιες τρεις ομάδες της Μαγνησίας «φλέρταραν» πριν της Πύδνα

beos 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Νέο κάλεσμα στους παράγοντες της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου για τη δημιουργία μίας ενιαίας ομάδας έκανε ο Αχιλλέας Μπέος σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Την ώρα που η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είναι η μοναδική θεσσαλική ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Super League, ο προσωρινός πρόεδρος απηύθυνε ακόμα ένα μήνυμα ενότητας σε στελέχη και φιλάθλους.

KENT728X100 1

«Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να ενωθούμε. Να κάνουμε κάτι καλό για το οποίο θα είμαστε περήφανοι. Ελάτε να δημιουργήσουμε κάτι πανίσχυρο. Απευθύνω έκκληση σε αυτούς που έχουν την τύχη αυτών των ομάδων στα χέρια τους. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Φεύγω και κάθομαι απ΄έξω να βοηθάω. Να βάλουμε αξιόλογους ανθρώπους και όχι στοιχηματζήδες. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι να ασχοληθούν. Να ενώσουμε δυνάμεις και να είναι περήφανος ο Βόλος σε όλη την Ελλάδα. Άμα θέλουν. Άμα δε θέλουν, ο Βόλος έτσι κι αλλιώς θα είναι η μοναδική ομάδα στη Super League».

Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε και στις “κατηγορίες” για την προέλευση της ομάδας. «Λένε οτι ήρθε από την Πιερία. Πριν πέντε χρόνια είχε γίνει πρόταση στον Ηρακλή Βόλου. Εκεί ήταν πρόεδρος ένας τύπος με έναν παπάκι που έσβηνε δέκα φορές το λεπτό. Μετά στον Σαρακηνό, αλλά αυτοί έκλεβαν νερό στο γήπεδο. Και τέλος στον Ρήγα Φεραίο. Εκεί είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο κ. Καλόγηρος. Το είδε θετικά, αλλά υπήρχαν οι αυλικοί του που αντέδρασαν.

Ο Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε επίσης οτι η ομάδα από τις 12 Ιουλίου έως τις 26 θα πάει για προετοιμασία στην Ολλανδία, ενώ θα πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια με μία ομάδα της Β’ Εθνικής και άλλες 4 της Super League. Mάλιστα, με τις μεγάλες ομάδες, τα παιχνίδια θα γίνουν με ανοιχτές θύρες για το κοινό και φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η “Φλόγα” και το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!