Διαμερίσματα από χρυσάφι – 2.500 ευρώ πωλείται το τετραγωνικό στο κέντρο του Βόλου!

186401664 900x675
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανεπηρέαστες από την πολυετή οικονομική κρίση και την πρόσφατη πανδημία παραμένουν οι τιμές των νεόδμητων διαμερισμάτων στον Βόλο, καθώς ο αριθμός τους παραμένει πολύ μικρός σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό των ακινήτων που διατίθεται προς πώληση.

KEN

Αυτή την ώρα, περισσότερες από είκοσι οικοδομές μικρής κλίμακας χτίζονται στο πολεοδομικό συγκρότημα, ενώ ιδιαίτερη ανοικοδόμηση παρατηρείται στο κέντρο της πόλης.

Πόσα χρήματα όμως θα χρειαστεί κάποιος για να αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα στον κεντρικό ιστό του Βόλου; Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, οι τιμές των νεόδμητων ακινήτων κυμαίνονται από 2.000 έως 2.600 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Έτσι, για ένα διάρι 50 τετραγωνικών μέτρων, θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να διαθέσει γύρω στις 125.000 ευρώ, ενώ για ένα μεγαλύτερο σπίτι των 100 τετραγωνικών μέτρων με δύο υπνοδωμάτια, περίπου 250.000 ευρώ!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επαγγελματιών, προκειμένου να αποκτήσουν μία επαγγελματική στέγη σε νεόδμητα κτίρια του Βόλου, γι’ αυτό και οι νέες οικοδομές θα είναι μεικτές (γραφεία – κατοικίες).

Τα περισσότερα νεόδμητα διαμερίσματα χρησιμοποιούνται για ιδιοκατοίκηση, ενώ σύμφωνα με μηχανικούς του Βόλου, οι κατοικίες στις πόλεις που θα εξακολουθήσουν να έχουν φοιτητές -όπως ο Βόλος- θα παρουσιάζουν σταθερή ζήτηση, εφόσον δεν θα μειώνεται ο αριθμός των φοιτητών. Ακόμη η τηλεργασία, σε όσους είναι συμβατή, θα δημιουργήσει την ανάγκη ενός μικρού έστω χώρου για να εργάζονται από το σπίτι. Επιπλέον, λόγω της αδυναμίας πολλών νοικοκυριών να αποκτήσουν δικό τους σπίτι, η λύση θα είναι το ενοίκιο.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!