Χρυσόλιθος: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο κόσμημα ως δώρο;

Είτε πρόκειται για κολιέ, σταυρό, βραχιόλι, σκουλαρίκια είτε για δαχτυλίδι ή μονόπετρο, επειδή σίγουρα δεν έχουμε γνώση σχετικά με τα κοσμήματα, ο ειδικός του Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Jewellery Store, Κωνσταντίνος Κόκλας, μας αποκαλύπτει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τελικά την καλύτερη επιλογή:

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

-Πρώτα από όλα αποφασίστε τι είδους κόσμημα ταιριάζει στο πρόσωπο ή στην προσωπικότητα για αυτόν που προορίζεται.

-Παρατηρήστε τι περίπου του αρέσει, τι θα ήθελε αλλά δεν έχει ή τι χρειάζεται να έχει.

-Επίσης έχει σημασία και η περίσταση με αφορμή την οποία κάνετε αυτό το δώρο. Σε μια επέτειο γάμου για παράδειγμα, εννοείται ότι το δώρο σας πρέπει να είναι καλύτερο.

-Όταν επιλέγεται ένα κόσμημα για δώρο μην καταφεύγετε σε υπερβολές όσον αφορά το σχέδιο, παραμείνετε σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια που όμως δεν αγγίζουν την εκκεντρικότητα.

-Εναλλακτικά φέρτε τους αγαπημένους σας μαζί. Γνωρίζοντας τον δικό σας προϋπολογισμό θα προτείνουμε κοσμήματα που θα ικανοποιήσουν εκείνη ή εκείνον χωρίς εσείς να υπερβείτε όσα θέλετε να διαθέσετε.

-Ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή του κοσμήματος είναι και η τσέπη σας. Αναζητήστε οικονομικά αλλά αξιόπιστα κοσμήματα που φέρουν πιστοποίηση για να μην πληρώνετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

-Διαλέγοντας ένα κόσμημα 14 καρατίων αντί για ένα 18 καρατίων ήδη έχετε εξοικονομήσει περίπου 20-25% σε χρήματα χωρίς όμως να κάνετε έκπτωση σε ποιότητα και ομορφιά.

-ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Όταν δωρίζετε ένα κόσμημα δημιουργείτε μια διαπροσωπική σχέση και μια μοναδική στιγμή που θα μείνει στις μνήμη και των δυο.

Κοσμηματοπωλείο Κόκλας (Χρυσόλιθος)
Koklas Jewellery Store
Κ. Καρτάλη 86, Βόλος
Tel: +30 24210-21417
email: [email protected]
Facebook Page: Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας
Facebook Profile: Κωνσταντίνος Κόκλας

error: Content is protected !!