ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τέταρτη φορά πρόεδρος των Συμβολαιογράφων ο Γιάννης Κόνσουλας

186558298 961057518000886 4784956813797757365 n

Για τέταρτη φορά εκλέχθηκε πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, με τις ψήφους των συναδέλφων του σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία, ο Βολιώτης Γιάννης Κόνσουλας. Σήμερα, οι συμβολαιογράφοι σε ολόκληρη τη χώρα προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους.

KEN 728X100

Ο Γιάννης Κόνσουλας έχοντας πλούσια εμπειρία, ετοιμάζεται για την τέταρτη τριετία στο τιμόνι του δραστήριου συλλόγου. Σε δήλωσή του ανέφερε:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου από τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία που με τίμησαν σήμερα, για τέταρτη φορά, με την ψήφο τους για την προεδρία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τον έλληνα συμβολαιογράφο, ο οποίος καλείται να αντικαταστήσει αμισθί υπηρεσίες που μέχρι εχθές ανήκαν στη δημόσια διοίκηση, με αρμοδιότητες που δε συνάδουν με τη νομική του κατάρτιση και τη φύση του λειτουργήματός του, επαπειλούμενος με βαρύτατα πρόστιμα που δεν προβλέπονται για κανέναν άλλο δημόσιο λειτουργό, θα συνεχίσω μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας διεκδικώ για το συμφέρον του κλάδου και της κοινωνίας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!