Αλ. Μεϊκόπουλος: «Το οργανωμένο έγκλημα λύνει τις διαφορές του ανενόχλητο στους δρόμους της Αθήνας»

MEIKOPOULOS 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Σεπόλια, Βάρη, δύο εν ψυχρώ εκτελέσεις με διαφορά λίγων ωρών κάνουν θρύψαλα την αντεγκληματική πολιτική της ΝΔ. Λίγο καιρό πριν είχαμε τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και το συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Ιωνία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

KEN 1

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει:

Η κυβέρνηση αποτυγχάνει καθημερινά στο υποτίθεται «προνομιακό» για αυτήν πεδίο της ασφάλειας, καθώς το οργανωμένο έγκλημα αναβαθμίζεται διαρκώς φτάνοντας πλέον σε σημείο να λύνει τις διαφορές του ανενόχλητο στους δρόμους της Αθήνας.

Η ΝΔ μπορεί εκλέχθηκε με σημαία την τάξη και την ασφάλεια, όμως το δόγμα Χρυσοχοΐδη περί νόμου και τάξης περιορίστηκε τελικά στις πλατείες, ενώ η αυστηρότητά του εξαντλήθηκε στην καταστολή του διαμαρτυρόμενου πολίτη, του απεργού, του φοιτητή. 

Στην πραγματικότητα, στόχος της ήταν εξαρχής η καταστολή, όχι η καταπολέμηση του εγκλήματος και η ασφάλεια του πολίτη. Για αυτό, άλλωστε, παρότι αύξησε τον αριθμό των αστυνομικών, επάνδρωσε με αυτούς τα σώματα καταστολής και όχι της υπηρεσίες καταπολέμησης του εγκλήματος.

Τα μαφιόζικα χτυπήματα είναι πλέον σε ημερήσια διάταξη και ο υπόκοσμος δρα σε ένα ιδιότυπο καθεστώς που παραπέμπει σε Άγρια Δύση.

Καλούμε την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ενεργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης της σκληρής εγκληματικότητας που δημιουργεί φόβο και αίσθημα ανασφάλειας, αλλά και την αναδιοργάνωση και ενίσχυση των τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. που καταπολεμούν το έγκλημα.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!