Νέος απινιδωτής θα σώζει ζωές στις Αφέτες

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην δωρεάν παραχώρηση ενός εξωτερικού απινιδωτή προχώρησε την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς την Τοπική Κοινότητα Αφετών, μέσω του Τοπικού Συμβουλίου, κάτι για το οποίο η κ. Κολυνδρίνη είχε δεσμευτεί προ λίγων μηνών κατά την διάρκεια της τότε συνάντησής της με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

KEN

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ.κ. Τσαμπάς, Μόσχος και Μαμούχας, συναντήθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με την κ. Κολυνδρίνη μετά από πρόσκληση της ιδίας και παρέλαβαν τον απινιδωτή, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των κατοίκων της περιοχής, με την κ. Κολυνδρίνη να αναφέρει ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Αφετών ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη για την παραχώρηση του απινιδωτή, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της και χαρακτήρισαν αυτή την κίνηση ως δώρο ζωής προς την περιοχή τους. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!