ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντενίση για Πολύζο: Νοιάζεται για την Μαριτίνα σχεδόν όσο εγώ

polizos ntenisi

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τους άντρες της ζωή της και στάθηκε ειδικά στον Αντώνη Τρίτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τον γάμο τους.

KEN 728X100

“Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου, ένας έρωτας μεγάλος που αισθάνεται μια νέα κοπέλα προς έναν μεγαλύτερό της και σημαντικότερο από την ίδια. Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω τόσο το θέατρο και αποκτήσω όποιες αρχές έχω. Με τον Αντώνη Τρίτση ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πράγματα στη προσωπικότητά μου. Δηλαδή είμαι εκ φύσεως τολμηρή, νομίζω ότι είναι ο άνθρωπος που με έκανε να γίνω πολύ τολμηρή. Έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα πριν από τον γάμο, αφού η Σήλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου. Γι’ αυτό και στο θέατρο, στη Σμύρνη, είχα βάλει την τρομερή σκηνή με το νυφικό που δεν φοριέται ποτέ. Το κορίτσι που είναι να παντρευτεί, έχει ετοιμάσει το νυφικό του, φαίνεται ότι έρχεται η καταστροφή και βάζει το νυφικό μόνο για να τη δουν και χάνεται. Αυτό το έχω βιώσει εγώ, και γι’ αυτό όταν έπαιζα αυτή τη σκηνή, έκλαιγα πάρα πολύ και μου έλεγαν μα πώς μπορείς να κλαις τόσο πολύ στη σκηνή; Επειδή ο έρωτας αυτός ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ανεκπλήρωτος, έμεινε ίσως ως ο μεγαλύτερος. Αλλά και ο Τρίτσης ήταν και ο πιο συμβατός με μένα σαν χαρακτήρας. Μοιάζαμε πολύ σαν προσωπικότητες.

Και ο Σωτήρης Πολύζος, ο τελευταίος μου άντρας και μέλος της οικογένειάς μας, είναι η ασφάλειά μου και η ισορροπία μου. Είναι μέσα στην οικογένειά μου. Είναι σαν πατέρας για την Μαριτίνα, νοιάζεται σχεδόν όσο εγώ

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!