Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΘΕΒ σε συνεργασία με την DeloitteAcademy με θέμα: «Ενδοομιλική τιμολόγηση»

sthev
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την DeloitteAcademy διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 23 &Πέμπτη 24 Ιουνίου, ώρες17:00 – 20:00  με θέμα:«Ενδοομιλικήτιμολόγηση» μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Το σεμινάριο ενδοομιλικήςτιμολόγησης στοχεύει στην ανάπτυξη της θεμελιώδους γνώσης των επαγγελματιών λογιστικής, οικονομικών σχετικά με τις βασικές αρχές της ενδοομιλικής τιμολόγησης.

Το σεμινάριο θα παράσχει τις βασικές έννοιες της ενδοομιλικής τιμολόγησης της παγκόσμιας συζήτησης για τη διάβρωση της βάσης και την μετατόπιση των κερδών και τις πρόσφατες εξελίξεις στο διεθνές φορολογικό περιβάλλον που επηρεάζουν πολυεθνικούς ομίλους. Αποσκοπεί επίσης, στην εισαγωγή της αλληλεπίδρασης της ενδοομιλικής τιμολόγησης και των ευρύτερων τεχνικών τομέων της φορολογίας, των οικονομικών και της λογιστικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, οικονομολόγους, φορολογικούς επαγγελματίες, δικηγόρους και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω στις βασικές έννοιες και προσεγγίσεις της ενδοομιλικής τιμολόγησης.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι η κ. Νικολέττα Κωνσταντοπούλου,Manager, TransferPricing  και ο κ. Ηλίας Παρασκευόπουλος, Taxmanager, Transferpricing στελέχη της Deloitteμε πολυετή εμπειρία σε θέματα ενδοομιλικών συναλλαγών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ,τηλ. 2410555507 και email: [email protected](αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 18Ιουνίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!