ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Στο αυτόφωρο ο «Κάμελ» μετά από νέο επεισόδιο εναντίον 36χρονης

ΚΑΜΕΛ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σήμερα θα εκδικαστεί εξ αναβολής η υπόθεση του 38χρονου άνδρα, γνωστού και ως “Κάμελ”, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου επιτέθηκε σε γυναίκα που βρισκόταν σε πάρκο του Βόλου και την απείλησε οτι θα την περιλούσει με ένα μπουκάλι βενζίνη που κρατούσε στα χέρια του.

KENT728X100 1

Μέχρι σήμερα, έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις του εν λόγω άνδρα σε ανυποψίαστες γυναίκες, που είτε τις βρίζει, είτε πετάει εναντίον τους αντικείμενα είτε τις περιλούζει με βενζίνη, από την οποία φέρεται να είναι εξαρτημένος, αφού κυκλοφορεί μόνιμα με ένα μπουκάλι το οποίο μυρίζει.

Η 36 χρονη γυναίκα πανικοβλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, αφού ο “Κάμελ” έκανε ενατίον της χειρονομίες και την απειλούσε. Συνελήφθη δε, αμέσως από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για πολλοστή φορά. Να σημειωθεί οτι ο “Κάμελ” έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για παρόμοιες επιθέσεις, ενώ οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάζει εκτιμούν οτι δεν χρήζει νοσηλείας, για τον λόγο αυτό κυκλοφορεί ελεύθερος και κοιμάται σε βαγόνια τρένων ή άλλα σημεία, αφού δηλώνει άστεγος.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!