ΤΩΡΑ: Διάρρηξη σε σπίτι στον Σωρό – Άλλες δύο κλοπές στις Αλυκές [εικόνα]

Στιγμιότυπο 2021 06 09 11.16.09 μμ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει αστυνομικοί αυτή την ώρα (23.15) προκειμένου να εντοπίσουν διαρρήκτη, ο οποίος εισέβαλε σε σπίτι στον Άγιο Στέφανο Βόλου στις 18.00 περίπου το απόγευμα, την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και αφαίρεσαι άγνωστο ποσό.

KENT728X100 1

Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που επιμελείται της ασφάλειας της συνοικίας αναζητούν στοιχεία για τους δράστες που φαίνεται οτι ήταν τρεις και τον τρόπο διαφυγής τους. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr λένε οτι παράτησαν το όχημα διαφυγής, ένα κόκκινο peugeot σε δρόμο μεταξύ Αλυκών και Αγ. Στεφάνου και έφυγαν με τα πόδια μέσα από χωράφια. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε οτι ήταν κλεμμένο από το Αχίλλειο Μαγνησίας, το οποίο και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Η κλοπή σημειώθηκε σε σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή της πρώτης παραλίας και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δράστες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί. Εξάλλου, τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr έχουν σημειωθεί ακόμα δύο κλοπές στην περιοχή των Νέων Παγασών.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!