Διαδικτυακά παρούσα η Ζέττα Μακρή στη γιορτή του Γυμνασίου Σκοπέλου για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

unnamed
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή συμμετείχε διαδικτυακά στη γιορτή του Γυμνασίου Σκοπέλου για τη λήξη της διδακτικής χρονιάς, την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Παρουσία του Δημάρχου Σκοπέλου, κ. Περίσση, του Αντιδημάρχου κ. Ξηντάρη και Δημοτικών Συμβούλων, του διοικητή της Πυροσβεστικής και μελών του πυροσβεστικού κλιμακίου, του Προέδρου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και μελών του συλλόγου, Εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Νήσου Σκοπέλου, του Σεβάσμιου Πατέρα Ευάγγελου Κεχριώτη, ως εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, Διευθυντών και Διευθυντριών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σκοπέλου, της Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Σκοπέλου – ΕΠΑΛ και ΓΕΛ κ. Παραπονιάρη και μελών του διοικητικού συμβουλίου και του συλλόγου, η κ. Μακρή ευχαρίστησε θερμά τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντε», κ. Θεοδώρου και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις, κ. Σανάγου, τους εκπαιδευτικούς, και, τέλος, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς τις μαθήτριες και τους μαθητές για την πρόσκληση και τη χαρά της συμμετοχής.

KEN 1

Η Υφυπουργός Παιδείας είπε στην ομιλία της «Ξέρετε πολύ καλά πόσο πολύ ήθελα να βρίσκομαι εκεί απόψε μαζί σας στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου σε αυτήν τη γιορτή, που έχετε ετοιμάσει, για να τιμήσετε τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας και να σηματοδοτήσετε τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Πιστεύω ότι για όλους είναι μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία και συγκινησιακή φόρτιση η σημερινή, μετά από μια διδακτική χρονιά που στο μεγαλύτερο μέρος της υλοποιήθηκε διαδικτυακά. 

Ευχαριστώ θερμά το Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» που σε σύμπραξη με το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Γλώσσας και υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου, διοργάνωσαν αυτή τη μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.  

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία, για το μήνυμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας, που έστειλαν με τη συμμετοχή τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής», στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Δάφνη» και στο 1ο Πανθεσσαλικό Μαθητικό Συνέδριο, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, «Το 1821 μέσα από τα μάτια των παιδιών».

Αισθάνομαι υπερήφανη για όλους τους μαθητές και επιβραβεύω όλα τα μαθητικά έργα, που προωθούν, με την δύναμη της παιδείας, της τέχνης και της τεχνολογίας, την καλλιέργεια της ανιδιοτελούς υπεράσπισης της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τον θρίαμβο της θέλησης και της ψυχής, τον αγώνα για ανεξαρτησία.

Αγαπητά παιδιά,

έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις τάξεις του Γυμνασίου και τις Λυκειακές Τάξεις είστε έτοιμοι για τον επόμενο στόχο, την επόμενη κατάκτηση.  Έχετε αποδείξει τις ικανότητές και τις δυνατότητές σας και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για την παρουσία και το έργο σας είναι απέραντη! Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στα παιδιά μας!

Αγαπητοί γονείς, συγγενείς, φίλοι

Καμαρώνω μαζί σας και συμμερίζομαι τη χαρά και τη συγκίνησή σας! Τα παιδιά σας κάνουν κάθε μέρα τον κόσμο μας καλύτερο!

Και πάλι στα παιδιά γιατί αυτή η βραδιά είναι δική τους!

Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στα όνειρα και τους στόχους σας με δύναμη, χαμόγελο και αισιοδοξία μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!»

Η κ. Μακρή συνομίλησε εγκάρδια με τα παιδιά , σε έναν διάλογο χαρούμενο και ζωηρό, που μέσα του χώρεσαν όλα τα νέα των μαθητών, η ανταπόκρισή τους στα ψηφιακά εκπαιδευτικά μέσα, η ανυπομονησία τους να συναντήσουν συμμαθητές και καθηγητές, η χαρά τους όταν επέστρεψαν στο σχολικό περιβάλλον.

Η παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα βρεθεί σύντομα στη Σκόπελο και θα συναντήσει μικρούς και μεγάλους φίλους από κοντά.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!