Με τους ξενοδόχους της Σκιάθου η Σοφία Ζαχαράκη

image00001 12 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Skiathos Palace βρέθηκε σήμερα το πρωί, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συζητώντας με τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό τοπικούς φορείς, τους προβληματισμούς που επικρατούν για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, εξαιτίας της Μ. Βρετανίας.

KENT 2

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Ομίλου Δερβένη Άρης Δερβένης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου Μανώλης Κανταράκης και η Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ράνια Διολέτα. Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των φορέων, αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών του τουρισμού της Σκιάθου, συζήτησαν με την κα. Ζαχαράκη, θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου και στήριξης που μπορεί να προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού, στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα της, για την φετινή τουριστική σεζόν που διανύουμε και την αναμονή για την επόμενη αναθεώρηση που θα κάνει η βρετανική κυβέρνηση.

Η κα. Ζαχαράκη δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους εκπροσώπους των φορέων, ότι το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού βραβεύτηκε φέτος για το επιτυχές άνοιγμα του τουρισμού πέρυσι.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!