ΣΘΕΒ: «Το Ταμείο Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας»

sthev
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την GrantThornton διοργανώνουν διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας» την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 16.30.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους από το ΤαμείοΑνάκαμψης και το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης, βασικά αναπτυξιακά εφόδια στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης τουκορωνοϊού.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στην επίσπευση της απολιγνιτοποίησης και την αξιοποίηση, περίπου, 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της «ΔίκαιηςΜετάβασης», που μπορεί να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τον εκσυγχρονισμό, περιβαλλοντικάυποβαθμισμένων γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Στην αναλυτική παρουσίαση από την Grant Thornton θα συμμετέχουν οι:

  • ΚωνσταντίνοςΚαζάς, Partner, Head of Financial Services
  • ΠαναγιώτηςΠρόντζας, Principal, Head of Strategy and Investments
  • ΣτέλλαΑγγελοπούλου, Principal, Head of Technology Intelligence & Performance
  • ΚατερίναΣάρδη, Principal, Head of Energy Sector

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης καιο PartnerAssurance της Grant Thornton κ. Νίκος Ιωάννου, ενώ σύντομη τοποθέτηση θα πραγματοποιήσει οΠρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κώστας Μουσουρούλης, ο οποίος θα αναφερθεί συνοπτικά στο Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης και στη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση που θα συμβάλλει στην μεταμόρφωση των λιγνιτικών περιοχών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-εςμπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχήςενώ μπορούννα απευθύνονται και στον ΣΘΕΒ για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 2410555507, αρμόδιος: κ. Κώστας Γρηγορίου).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!