ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας: Κλιμακώνουμε την πάλη για να αποσυρθεί το αντεργατικό έκτρωμα της Κυβέρνησης

10417754 965180220178409 1196110100208162280 n
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Κλιμακώνουμε την πάλη για να αποσυρθεί το αντεργατικό έκτρωμα της Κυβέρνησης – Συμμετέχουμε μαζικά” αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, για τη συγκέντρωση της 16ης Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στην πλ. Ελευθερίας αλλά και στη μηχανοκίνητη πορεία, μία μέρα νωρίτερα.

KEN

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ  

  • Την Τρίτη 15 Ιούνη  στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο στη μηχανοκίνητη πορεία στις γειτονιές της πόλης.
  • Την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 7 το απόγευμα στην πλ. Ελευθερίας σε συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο του Βόλου.

Στις 10 Ιούνη δώσαμε  βροντερή, δυναμική απάντηση  σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την “πρόοδο” και τον “εκσυγχρονισμό” τους, τους όρους δουλείας που θέλουν να μας επιβάλουν. Δε δεχόμαστε να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, χωρίς δικαιώματα και αφοπλισμένοι,  για να εξασφαλίζουν  κέρδη οι εκμεταλλευτές μας και εμείς μια ζωή σύγχρονου σκλάβου.

Με την επιτυχία της απεργίας οι εργαζόμενοι απέδειξαν πως δεν  περνάει και η προπαγάνδα την ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ και εκείνων που την στηρίζουν στο ΕΚΒ, πως το νομοσχέδιο δήθεν «βελτιώνεται», ότι μπορεί να εξωραϊστεί η βαρβαρότητα που φέρνει, τα απλήρωτα 13ωρα, η κατάργηση του 8ωρου, το χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα ως συνέχεια των νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε τα πάνω – κάτω! Το νομοσχέδιο – έκτρωμα να πεταχτεί στα σκουπίδια! Απορρίπτουμε τη σαπίλα και τη βαρβαρότητα που ζούμε δυναμώνοντας τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για  όλα όσα σήμερα με την τεράστια πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας  έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε και μας στερούνε.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε συνδικαλιστή να πάρει θέση σ΄ αυτήν τη μάχη, να πρωτοστατήσει στην οργάνωση του αγώνα για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης και εργοδοσίας.

  • Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – έκτρωμα.
  • Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που διευθετούν το χρόνο εργασίας, οι νόμοι των ελαστικών σχέσεων εργασίας, οι νόμοι που ξηλώνουν την Κυριακάτικη αργία Να καταργηθούν οι απεργοκτόνοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ (νόμος Αχτσιόγλου) και του χτυπήματος των διαδηλώσεων (νόμος Χρυσοχοΐδη), τα αντεργατικά μέτρα που πέρασαν με αφορμή την πανδημία.
  • Ζωή και δουλειά με δικαιώματα με αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
  • Μείωση του εργάσιμου χρόνου, για 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!