Βόλος: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλ. Πασχόντων από μεσογειακή αναιμία

200442525 10220205013458064 4646614507543998083 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και συλλογή μονάδων αίματος (45) πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου στο λιμάνι του  Βόλου εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και τη συμμετοχή της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος, του Συλλόγου Εργαζομένων Λιμένος Βόλου, της ομάδας του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Centαurus Racing Team και πλήθους εθελοντών αιμοδοτών.

KENT728X100 1

Η Πρόεδρος, κα Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, την Ιατρό κα Στυλιανή Μπέργιου, την Προϊσταμένη κα Αθανασία Καλαϊτζίδου και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου που συνόδευαν  την Κινητή μονάδα Αιμοληψίας, για την άριστη συνεργασία. 

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον κο Βασίλη Ηλίοπουλο από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για τη στήριξη της εκδήλωσης, τον κο Ιγνάτιο Γελαώτη Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» και τον κο Κώστα Παλάντζα Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη αποτελεί μια ημέρα γιορτής, χαράς, και τιμής για κάθε Εθελοντή Αιμοδότη, που κάθε φορά που προσφέρει αίμα σώζει τη ζωή τουλάχιστον ενός συνανθρώπου του. Είμαστε ευγνώμονες που γιορτάσαμε αυτή την ημέρα όλοι μαζί.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!