ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Spam κλήσεις: Πώς να πείτε «στοπ» στα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα

iphone 500291 1280 1024x682 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πόσες φορές δεν μας έχουν καλέσει στο κινητό μας επίμονα αριθμοί που δεν γνωρίζουμε, σε ακατάλληλε ώρες, για διαφημιστικούς σκοπούς; Πάρα πολλές. Υπάρχει λύση για να ησυχάσει το κεφάλι μας από αυτόν τον μπελά; Μα φυσικά και υπάρχει. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και θα μάθετε πως μπορείτε να μπλοκάρετε τις spam κλήσεις στα τηλέφωνα iPhone και Android.

KEN

Πώς θα κάνετε τη φραγή:

Διαθέσιμο σε λογισμικό iOS 13 και μεταγενέστερες εκδόσεις, δηλαδή από το iPhone 6S και μετά, η λειτουργία Silence Unknown Callers αποκλείει αριθμούς τηλεφώνου που δεν έχουν επικοινωνήσει προηγουμένως με έναν χρήστη και δεν έχουν αποθηκευτεί σε λίστα επαφών. Για να το ενεργοποιήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε την επιλογή «Phone» και, στη συνέχεια, κυλήστε την οθόνη προς τα κάτω, μέχρι να βρείτε το «Silence Unknown Callers» και ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Αυτές οι κλήσεις από άγνωστους αριθμούς θα σιγήσουν και θα στέλνονται απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή ενώ θα εμφανίζονται στη λίστα πρόσφατων κλήσεων.

Στα Android τηλέφωνα, στην εφαρμογή «Phone», πατήστε στις τρεις κουκκίδες και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Εκεί θα βρείτε πολλές επιλογές για τον αποκλεισμό των άγνωστων εισερχόμενων κλήσεων. Για παράδειγμα στο Samsung S21 θα δείτε το «Call blocking».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!