Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Λάρισας: «Η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε»

syntaxiouxoi 1 768x512

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας,  Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Λάρισας, τους ευχαριστεί και σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους που πήραν μαζικά μέρος στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν 14-15-16-17/6/2021.

Η συμμετοχή στις εκλογές, επιβεβαίωσαν  την μαχητική  και αγωνιστική πορεία, την πορεία ενότητας και συσπείρωσης, της αγωνιστικής γραμμής που ακολουθήσαμε,του κοινού μας αγώνα με όλους τους συνταξιούχους των άλλων ταμείων, την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα .

Η  ψήφοςκαι η εμπιστοσύνη  στηνΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝμας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη  αποφασιστικότητα για  να ανταποκριθούμε σε αυτό που επιτάσσουν οι καιροί: Την ανασύνταξη του κινήματος, την παραπέρα μαζικοποίηση  του σωματείου μας,στο δρόμο της  σύγκρουσης της ρήξης και ανατροπής με τις πολιτικές που υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, το κεφάλαιο και την Ε.Ε. Να οργανώσουμε πιο μαζικούς αγώνες για την ανατροπή τωναντεργατικών αντιλαϊκών  νόμων,τα μνημόνια,της κυβέρνησης τηςΝ.Δ αλλά και των προηγούμενωνΣΥΡΙΖΑ –ΠΑΣΟΚ,βάζοντας στόχο, την ανατροπή του βάρβαρου συστήματος που υπηρετούν.

Σήμερα είναι ανάγκη από τον ίδιο τον χαρακτήρα της επίθεσης που δεχόμαστε, να επιμείνουμε για την ανάπτυξη των αγώνων αυτοτελώς ως συνταξιούχοι αλλά και από κοινού με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα  για τα κυρίαρχα ζητήματα, όπως αυτά  της κοινωνική ασφάλισης,υγείας-ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης,τα μισθολογικά, φορολογικά,  την παιδεία- τους παιδικούς σταθμούς, την πρόνοια,την επαναφορά των συντάξεων στα προ-μνημονίων και περικοπών επίπεδα,στην προοπτική της ανατροπής αυτής της  πολιτικής.

Καλούμε  όλους τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν και να  συμμετέχουν  στην όλη δράση του σωματείου μας αλλά και  στους ταξικούς λαϊκούς  αγώνες που είναι μπροστά μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!