Απαρηγόρητος πόνος και οργή – Το TheNewspaper.gr στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο [εικόνες]

17 Page 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η οργή και η αγανάκτηση έχουν δώσει τη θέση τους στη θλίψη. Η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν στην Αλόννησο δε μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν οτι ο γαμπρός τους σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη κόρη τους στη μεζονέτα που έμεναν στα Γλυκά Νερά.

KEN 2

Το TheNewspaper.gr επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο, συνομίλησε με γείτονες και με φιλικά πρόσωπα της οικογένειας.

Η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές. Ο άνθρωπος που αγκάλιαζε τη μητέρα, παρηγορώντας την, λίγα λεπτά πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς στο Κοιμητήριο της Αλοννήσου είναι και επισήμως ο δολοφόνος του παιδιού της!

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν “παιδί τους”.

Τραγική ειρωνία αποτελεί οτι το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται μόλις πενήντα μέτρα από το Κοιμητήριο της Χώρας του νησιού και από το παράθυρο της οικίας οι δύο γονείς μπορούν να βλέπουν τον τάφο που αναπαύεται η άτυχη Καρολάιν.

«Δεν ήθελε να το πιστέψει»

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια, τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της Καρολάιν άκουγαν τις δημόσιες συζητήσεις και τους ψιθύρους για την εμπλοκή του συζύγου της κόρης τους στην υπόθεση, όμως δεν ήθελαν να το πιστέψουν. «Δεν ήθελε να το πιστέψει η Σούζαν. Δε μπορούσε να το φανταστεί. Ακόμα κι αν περνούσε από το μυαλό της, σίγουρα δεν το περίμενε. Αρνούνταν να πιστέψει κάτι τέτοιο. Το σοκ είναι πολύ μεγάλο» λέει φίλη της οικογένειας, που διαμένει στο νησί.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!