Αλόννησος: Οι αλλαγές που θα κάνει η οικογένεια στον τάφο της Κάρολαϊν μετά την ομολογία του πιλότου

201650570 231911848477312 774450286903335671 n
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δύο αλλαγές πρόκειται να κάνει η οικογένεια της δολοφονημένης Κάρολαϊν, στον τάφο της κόρης της στο Κοιμητήριο Αλοννήσου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr. Η χαροκαμένη μητέρα, εδώ και τρεις ημέρες δεν επισκέφθηκε το μνήμα της κόρης της, αφού είναι συγκλονισμένη από την εξέλιξη με την ομολογία του 33χρονου Μπάμπη, πως σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη της και μάνα του παιδιού τους.

KENT 2

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της Κάρολ αποκαλύπτουν στο TheNewspaper.gr οτι τις επόμενες κιόλας ημέρες θα γίνουν δύο αλλαγές στον τάφο της, μετά την αρνητική εξέλιξη στο έγκλημα της 20χρονης κοπέλας.

Αρχικά, θα αλλάξει η φωτογραφία που έχει επιλεγεί για να κοσμεί το μνημείο και να θυμίζει το άτυχο κορίτσι. Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον κρυφό γάμο της Κάρολ και του Μπάμπη στην Πορτογαλία. Στη φωτογραφία η δολοφονημένη γυναίκα είναι ντυμένη νύφη, πράγμα που μετά την δολοφονία από τα χέρια του άνδρα της, κανείς από την οικογένειά της δε θέλει να θυμάται, καθώς αποκαλύπτεται οτι ήταν δυστυχισμένη μέσα σε αυτό τον γάμο.

Το δεύτερο πράγμα που πρόκειται να αλλάξει είναι μία επιτύμβια στήλη, η οποία γράφει «Πολυαγαπημένη μητέρα, σύζυγος και κόρη». Επιθυμία της οικογένειας είναι η λέξη “σύζυγος” να αφαιρεθεί, αφού ήταν εκείνος που την αφαίρεσαι την ίδια τη ζωή.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!