ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπέος: «Δωρεάν ρεύμα σε δύο χιλιάδες οικογένειες στον Βόλο»

BEOS FOTOVOLT

Στην μεγάλη επένδυση του ενεργειακού πάρκου που πρόκειται να γίνει στην περιοχή μας αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Δήμαρχος Βόλου ενημέρωσε πως από το ενεργειακό πάρκο θα επωφεληθούν τουλάχιστον δύο χιλιάδες οικογένειες του Βόλου, μέσω της παροχής δωρεάν ρεύματος.

KEN 4

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου για το ενεργειακό πάρκο:

«Στο θέμα που αφορά τα ενεργειακά πάρκα, που είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα, είμαστε ο μοναδικός και ο πρώτος δήμος που θα δώσει δωρεάν ρεύμα σε περισσότερα από δύο χιλιάδες νοικοκυριά του Βόλου. Η σημερινή δημοτική αρχή το ανέδειξε και το πράττει πρώτη πανελλαδικά. Δεν υπάρχει άλλο αίτημα στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, πέρα από το δικό μας.

Το θέμα αυτό το ξεκίνησα εγώ με συνεργάτες κι ένας από αυτούς είναι ο κ. Διαμαντίδη που παρακολούθησε όλες τις συναντήσεις με τον κ. Σκρέκα και τους ειδικούς και μπορείτε να του θέσετε τα ερωτήματά σας. Δείξτε μία φορά το ανάλογο επίπεδο γιατί αφορά πολίτες με χαμηλά εισοδήματα και μία πολύ μεγάλη επένδυση που θα γίνει στην πόλη του Βόλου.

Παράλληλα, ο Δήμος Βόλου θα εξοικονομεί περισσότερα από 5 εκ. ευρώ τον χρόνο τα οποία θα ξοδεύει για έργα, για σχολεία, για παιδικές χαρές και για την ανάπτυξη της πόλης».

Στο τέλος ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι: «Atout a l’ heure (γεια χαρά), φιλάκια και καλό καλοκαίρι»

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!