Ζαχαριουδάκης: Το παιδί της Κάρολαϊν καλό θα ήταν να υιοθετηθεί από άλλη οικογένεια του εξωτερικού [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2021 06 23 10.17.13 μμ
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο έγκλημα των Γλυκών Νερών αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο γνωστός ψυχολόγος Μάνος Ζαχαριουδάκης.

KENT 2

«Κλασικός, παθολογικός ναρκισσιστής. Έχει τα χαρακτηριστικά οτι είναι έξυπνοι, πετυχημένοι. Πήγε και βρήκε ένα 15χρονο κοριτσάκι, που δεν είναι σημάδι ώριμων ανδρών, την παντρεύτηκε στα 18 σαν τους ρομά, για να την καπαρώσει. Είναι ζηλόφθων και κτητικός. Νιώθει οτι οι άλλοι είναι κτήμα του. Ο όρος ψυχολογική δουλία μου ερχόταν τόσες μέρες στο μυαλό» είπε ο κ. Ζαχαριουδάκης, οικοδομώντας το προφίλ του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Ο κ. Ζαχαριουδάκης επισήμανε ακόμα οτι ο φερόμενος ως δράστης έψαχνε τρόπους να εγκλωβίσει τη σύζυγό του. «Της έκανε παιδί 18 χρονών και ενώ απέβαλε, πριν καν αναρρώσει της έκανε άλλο παιδί. Αυτοί οι τύποι παίρνουν γυναίκες τρόπαια. Αν τολμήσει να αυτονομηθεί μία γυναίκα όπως η συγκεκριμένη, τότε ξεφουσκώνει ο ναρκισσιστής και οι τυπικές αντιδράσεις είναι δύο. Ή να πέσουν σε κατάθλιψη ή να εκνευριστούν και να σκοτώσουν. Όχι όλοι σαφώς, αλλά ένας στους χίλιους».

Η επιμέλεια του παιδιού

Αναφορικά με τη δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει για την επιμέλεια του παιδιού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν, ο κ. Ζαχαριουδάκης σημείωσε:

«Προσωπικά θεωρώ οτι το παιδάκι θα μεγαλώσει σαν μπαλάκι από υπηρεσία σε υπηρεσία. Προφανώς θα υπάρχουν δικαστικές διαμάχες και θα βλέπει μόνιμα μία θλίψη στα μάτια των παππούδων και των γιαγιάδων. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να το δώσουν για υιοθεσία σε μία άλλη οικογένεια, μακριά κι από την Ελλάδα, με ανθρώπους που δεν έχουν να κάνουν με φόνους. Να κάνει μία νεά αρχή, χωρίς να ξέρει κανείς οτι ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά και τώρα είναι φυλακή. Δε νομίζω οτι ο πατέρας δικαιούται επαφή με αυτό το παιδί. Σκότωσε τον κύριο φροντιστή του και του κληρονόμησε ένα μόνιμο τραύμα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!