ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοινή επιστολή βουλευτών Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την συμμετοχή μας την φιέστα για τη νέα ΚΑΠ»

syriza new logo large
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κοινή επιστολή βουλευτών Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό:

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

εκτιμούμε την κίνησή σας να μας καλέσετε στην εκδήλωση την οποία πραγματοποιείτε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ωστόσο, σε ποιά “παρουσίαση” μας καλείτε την ώρα που η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης στην φάση του λεγόμενου “τριλόγου”; Το στάδιο του “τριλόγου” μεταξύ Ευρωκοινοβουλίου, Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι το πλέον κρίσιμο στην διαπραγμάτευση των λεπτομερειών εφαρμογής. Στην διαπραγμάτευση που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες συζητούνται και διαπραγματεύονται εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα για την χρηματοδότηση της Ελληνικής Γεωργίας.

Συνεπώς, καθώς δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η συζήτηση για την νέα ΚΑΠ, θεωρούμε ως φιέστα την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και δεν θα την νομιμοποιήσουμε δια της συμμετοχής μας.

Άλλωστε πολλές φορές  μέσα και έξω από την βουλή έχουμε καλέσει την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ να οργανώσει και να καλέσει σε ουσιαστικό διάλογο και ενημέρωση για τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης για το μέλλον της ΚΑΠ και ουδέποτε το έπραξε.

Χωρίς τους πραγματικά ενδιαφερόμενους, έξω από κάθε λογική συζήτησης και ενημέρωσης, σε μια εκδήλωση αυτοπροβολής, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε.

Σας ευχόμαστε λοιπόν “καλή επιτυχία και καλή αντάμωση”.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΠΠΑΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!