ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαρμάνης: Ποια εν βρασμώ δολοφονία; Ο δράστης έχει παντελή έλλειψη συναισθήματος

00500108793 0000000ba

Ξεκάθαρος ως προς τον ισχυρισμό που φέρεται να διατύπωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για “εν βρασμώ ψυχής δολοφονία” εμφανίστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κάρολαϊν Θανάσης Χαρμάνης.

KEN 728X100

Ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε οτι «Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα. Και αυτό το έγκλημα έχει και κίνητρο. Αυτό το κίνητρο καλείται η ανακριτική αρχή να το βρει με τη δική μας βεβαίως βοήθεια».

Ο κ. Χαρμάνης τόνισε οτι «οι δράστες με βρασμό ψυχής δεν κρύβονται 37 ημέρες. Παραδίνονται. Όταν ειρηνεύσει το συναίσθημα καλεί την Αστυνομία και παραδίνεται, μόλις καταλάβει τι έχει κάνει. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις στα social media». Και συνέχισε: «Βρασμός ψυχικής ορμής, όπως τον περιγράφει ο ποινικός κώδικας είναι η αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος. Για παράδειγμα στην υπόθεση Βηλανάκη. Έβλεπε ο πατέρας να χτυπούν την κόρη, να είναι αιμόφυρτη και έγινε ο φόνος. Δε δέχθηκε το δικαστήριο τον βρασμό ψυχής. Τώρα σε αυτή την περίπτωση των Γλυκών Νερών τι να πει το δικαστήριο όταν το θύμα κοιμάται; Είναι δυνατόν το θύμα που κοιμάται να δημιουργήσει συναίσθημα; Ψυχρός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή ήταν ο κύριος δράστης. Έχει παντελή έλλειψη συναισθήματος. Εγώ δε νομίζω οτι θα βρεθεί ποινικό δικαστήριο που να δεχθεί κάτι τέτοιο, αν προβληθεί τέτοιος ισχυρισμός»

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!