ΔΕΥΑΜΒ: Μεσημέρι και βράδυ η μείωση της πίεσης του νερού στον Βόλο – Ο καύσωνας αδειάζει τα υδραγωγεία

ΔΕΥΑΜΒ 56 1

Σε μείωση της πίεσης του νερού σε Βόλο και Νέα Ιωνία της μεσημβρινές και τις βραδινές ώρες προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ, αφού ο καύσωνας αύξηση την γενικότερη πίεση που δέχεται η εταιρεία για την υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος.

KEN 4

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ:

Παρατηρήθηκε ιδιαίτερα τις δυο τελευταίες μέρες, συνεργούντων των υψηλών θερμοκρασιών, μια κατακόρυφη αύξηση της κατανάλωσης νερού στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία. Η αύξηση αυτή-η οποία ανέρχεται σε 5000 κυβικά μέτρα το 24ωρο- ενδέχεται να οδηγήσει σε απώλεια κλάδων του υδραγωγείου, με αποτέλεσμα απρόοπτες διακοπές νερού, σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα.

Για την αντιμετώπιση αυτού του ενδεχόμενου, η υπηρεσία προέβη σε μειώσεις πίεσης στο δίκτυο τις νυχτερινές ώρες, την 23η Ιουνίου.

Ενημερώνουμε ότι επειδή η κατανάλωση έχει αυξητική πορεία οι μειώσεις πίεσης θα πραγματοποιούνται πέρα της νυχτερινής ζώνης και στις ώρες 14.00-18.00.

Η ΔΕΥΑΜΒ, απευθύνει έκκληση στους πολίτες για εξορθολογισμό της κατανάλωσης με εφαρμογή απλών κανόνων διαχείρισης, οι οποίοι δεν αποστερούν ούτε περιορίζουν την κάλυψη των αναγκών σε πόσιμο νερό, αλλά επιβάλουν μια οικονομική χρήση και ασφάλεια στην υδροδότηση.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!