Πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Τυρνάβου

tyrnavos teva1 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην διανομή τροφίμων, νωπών και μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, προχώρησε την Τρίτη 22 και την ΤετάρτηΙουνίου 2021 ο Δήμος Τυρνάβου, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου, στο πλαίσιουλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και ΒασικήςΥλικήςΣυνδρομής (ΤΕΒΑ).

Λόγω της δυσμενούςκατάστασης που επικρατεί με την εμφάνιση και διασπορά του κορονοϊούCovid 19, η διανομή των προϊόντωνέγινε με τη μεθοδολογίαδιανομής «DRIVE THROUGH». Συνολικά́ παρέλαβαν τα προϊόντα868ωφελούμενοιαπό τους 1204, οι οποίοιπροσέγγισαν το σταθερόσημείοδιανομής με όχημα, ακολουθώνταςπροκαθορισμένηδιαδρομή.

Η όληπροσπάθειασυντονίστηκεαπό τον ΑντιδήμαρχοΚοινωνικήςΠολιτικής κ. ΚατσαρόΧριστόφοροενώπολύτιμηήταν η παρουσία και συνεισφοράτου αναπληρωτή Δ/ντή του Τμ. Διοικητικών Υπηρεσιών &Κοιν. Πολιτικής καθώς και των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας τουΔήμου Τυρνάβου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!