ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bόλος: Μαθητές προτείνουν λύσεις στους ανθρώπους που δεν γυμνάζονται ενώ το επιθυμούν

mathites robotiki

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL Greece 2021 “Game Changer – Replay)”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και έλαβε χώρα στις 29-30 Μαΐου 2021, η ομάδα ρομποτικής του «Κέντρου» “RebelS up” κατέκτησε την πρώτη θέση. Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για το έτος 2021, διαγωνιζόμενη με 73 αντίστοιχες ομάδες από την Ελλάδα και υπερνικώντας πολλαπλά εμπόδια που υπήρξαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid 19.   

KEN 728X100

Από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2021, η ομάδα εκπροσωπεί (ως πρωταθλήτρια πλέον) την Ελλάδα και την πόλη του Βόλου, στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής, ο οποίος διεξάγεται με την διαδικτυακή συμμετοχή 200 ομάδων. Ολόκληρη η διεξαγωγή πραγματοποιείται στην αγγλικά γλώσσα και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου το βράδυ.

Λόγω των συνθηκών, τόσο η συμμετοχή των ομάδων στους τελικούς (πανελλήνιο και παγκόσμιο), όσο και η εκδήλωση των απονομών (πανελλήνιο) πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Το γεγονός αυτό στερεί από τα παιδιά την δυνατότητα να εκφράσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Για το λόγο αυτό, τη Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του «Κέντρου» (Μακρυνίτσης 131 β – Με Μακρυγιάννη) θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στα συμμετέχοντα μέλη της ομάδας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.    

Προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και τις απονομές θα είναι ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κύριος Χρήστος Μπουκώρος.   

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!