ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Σερέτη στο Νοσοκομείο Βόλου

Στιγμιότυπο 2021 06 28 12.51.40 μμ
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Σερέτης Φώτης για τον έλεγχο, την πρόοδο και την εξέλιξη των διαδικασιών σχετικά με το σχεδιασμό των χώρων της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και τον έλεγχο λειτουργίας του Εμβολιαστικού κέντρου.  

KEN

Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ντόκο Ιωάννη. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Διοικητής Μπαμπούνης Σταύρος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Καραμέτος Ηλίας. 

Κατόπιν της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στους χώρους του Νοσοκομείου ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ,  φανερά ευχαριστημένος, έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στο προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου για την άψογη λειτουργία του και για την ταχύτατη πρόοδο των διαδικασιών σχετικά με την εγκατάσταση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας σε νέο ανακαινισμένο χώρο. 

Πρόσθετα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών  λειτουργίας του Μαγνητικού Τομογράφου κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!