ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσδοκίες από την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ στη Ζαγορά

204001228 508079647115577 887380476216954995 n
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Προσδοκίες για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στον ΕΛΓΑ δημιουργήθηκαν στον αγροτικό κόσμο της περιοχής από την επίσκεψη του Προέδρου του Οργανισμού κ. Α. Λυκουρέντζου σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

KEN

Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την επίσκεψη του Προέδρου στο Δημαρχείο στην Ζαγορά, είχαν την ευκαιρία σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης να αναπτύξουν στον κ. Λυκουρέντζο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς και αφορούν τον ΕΛΓΑ με τον Πρόεδρο  να δηλώνει  πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για την επίλυση των θεμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Παιδείας κ.  Ζέττας Μακρή, του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ κ. Κων.  Μαραβέγια, του Προέδρου του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Γ. Κράβαρη  κ.α., εξετάστηκαν ένα προς ένα όλα τα θέματα που αφορούν αποζημιώσεις, συμψηφισμούς, προγράμματα χαλαζικής προστασίας και τονίστηκε η ανάγκη συμπίεσης του χρόνου για το εκτιμητικό έργο, για την καταβολή των αποζημιώσεων, την κάλυψη ζημιών εκτός κανονισμού κ.α.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!