ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βαγενά-Κόκκαλης: Κοινή επιστολή για ενίσχυση παραγωγών ελιάς και ροδιάς Δήμου Τεμπών

kokkalis vagena
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επιστολή απέστειλαν σήμερα, 30/06/21, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά και Βασίλης Κόκκαλης προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας του να ικανοποιήσει τα αιτήματα των παραγωγών ελιάς και ροδιάς του Δήμου Τεμπών, που υπέστησαν τεράστια ζημία κατά τη φετινή χρονιά από το φαινόμενο της ακαρπίας, όπως αυτά διατυπώνονται σε σχετική επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Τεμπών προς τον υπουργό και την οποία κοινοποίησε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, στους βουλευτές του νομού και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Απευθυνόμαστε σε εσάς σχετικά με την υπ’ αρ. πρωτ. 3939 επιστολή που λάβατε σήμερα, 30/06/21, εκ μέρους του Δημάρχου Τεμπών, κ. Γεώργιου Μανώλη, η οποία κοινοποιήθηκε σε εμάς, με την ιδιότητα των βουλευτών του νομού Λάρισας.

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξή μας στα απολύτως εύλογα αιτήματα του Δημάρχου Τεμπών, που αποτελούν αιτήματα των παραγωγών ελιάς και ροδιάς του Δήμου Τεμπών, οι οποίοι επλήγησαν σε συντριπτικό βαθμό από το φαινόμενο της ακαρπίας κατά τη φετινή χρονιά, σχετικά με την αναγκαιότητα της άμεσης ενίσχυσης του εισοδήματός τους.

Σας καλούμε να αναγνωρίσετε έμπρακτα την αξία και την προσφορά των πυλώνων του πρωτογενή τομέα της χώρας μας, σε μία συγκυρία που απειλεί την επιβίωσή τους χωρία καμία δική τους υπαιτιότητα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!