ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέλλας: «Ναι στον εμβολιασμό με κίνητρα και διευκολύνσεις»

kellas radio
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θέματα επικαιρότητας σχολίασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, καλεσμένος του Σωτήρη Πολύζου, στην τηλεόραση της TRT, στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα, Καλησπέρα».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης για τη χορήγηση της «Κάρτας Ελευθερίας» στις ηλικίες 18-25 που θα εμβολιαστούν, υπογράμμισε πως πρόκειται για παροχή κινήτρου στους νέους, που περιορίστηκαν κατά το διάστημα του lockdown και στερήθηκαν δια ζώσης εκπαίδευση, πανεπιστήμια, παρέες και ψυχαγωγία. Ειδικότερα, σημείωσε πως όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες στηρίχθηκαν από το κράτος, εκτός από τη νεολαία, της οποίας η συμβολή στην αντιμετώπιση της πανδημίας αναγνωρίζεται συμβολικά μέσω της «Freedom Pass» που προάγει τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Αναφορικά, δε, με την κριτική της αντιπολίτευσης περί «εξαγοράς» του εμβολιασμού, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά τους νέους ανθρώπους, αφού αντίστοιχα μέτρα εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, σε σχέση με την έκβαση της προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, ανέφερε πως το πόρισμα αφορά την παραπομπή του τελευταίου για παράβαση καθήκοντος με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, επί της οποίας η Βουλή θα αποφανθεί σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ακόμη, ο κ. Κέλλας, ερωτηθείς εάν υπάρχει ικανοποίηση από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής όσον αφορά τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων μας έναντι της Τουρκίας, απάντησε πως ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, η οποία, αφενός μεν, έχει αναδείξει την Ελλάδα σε σημαντικό περιφερειακό δρώντα και, αφετέρου, ανάγκασε την Άγκυρα να αλλάξει τη στάση της και να αποκλιμακώσει την ένταση που προκαλούσε, επισημαίνοντας και τη συμβολή της εκλογής του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!