Μπίζιου: Προορισμός με αρχαιολογικό ενδιαφέρον η Λάρισα

thumbnail 0000 210517036 512058876731677 6282192183057942005 n biziou 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Η επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη στη Λάρισα και η δέσμευσή της για  λειτουργία του αρχαίου θεάτρου μέχρι το 2023 μας γεμίζει χαρά και προσμονή, αφού πρόκειται για ένα μνημείο  του οποίου η πολιτιστική απήχηση αγγίζει όλη την Ελλάδα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με αφορμή τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας.

«Η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού αρχαιολογικού χώρου της Λάρισας αποτελεί ορόσημο για τον πολιτισμό ολόκληρης της Ελλάδας. Η διάσωση, συντήρηση και ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της χώρας μας αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Πολιτισμού και την κυβέρνηση της ΝΔ.

Η πόλη μας παρουσιάζει πλούσιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Είναι στο χέρι μας να διαχειριστούμε αυτό τον πλούτο και να τον εντάξουμε στο τουριστικό μας προϊόν. Η σωστή του αξιοποίηση μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξωστρέφεια και μεγέθυνση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την πολύ σπουδαία υπόθεση, προεξάρχοντος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού καθώς και όλων των Δημάρχων της πόλης», σημείωσε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!