ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πράσινο φως» για Βρετανούς στις Σποράδες

merakos 001 skiathos hora 1743x752

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson, ανακοίνωσε το τέλος των περιορισμών αναφορικά με την κοινωνική απόσταση και την χρήση μάσκας, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης, στις 19 Ιουλίου, παράλληλα με την κατάργηση της καραντίνας για όσους επιστρέφουν από διακοπές σε προορισμούς της πορτοκαλί λίστας στην οποία περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

KEN 728X100

Ο πρωθυπουργός Johnson έκανε τις ανακοινώσεις στην Downing Street, εξηγώντας ότι αναλυτικές ανακοινώσεις θα κάνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ο υπουργός Μεταφορών Grand Shapps.

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης από το σύνολο της βρετανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας και τους προορισμούς, καθώς οι μεγάλοι μεσογειακοί προορισμοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πορτοκαλί λίστα, που συνεπάγεται καραντίνα 10 ημερών και τεστ κατά την επιστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ η Jet2 έχει γνωστοποιήσει την έναρξη του προγράμματός της για Ελλάδα στις 19 Ιουλίου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει δηλώσεις επιδοκιμασίας από τους ηγέτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στη Βρετανία.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!