ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κουρέτας σε Μαρέδη: Μέχρι και 14.000 νεκροί ανεμβολίαστοι τον χειμώνα στην Ελλάδα [βίντεο]

Foodoxys Dimitrios Kouretas

Για την ασφάλεια του εμβολίου αλλά και για την γενικότερη πορεία των εμβολιασμών στην χώρα έκανε λόγω ο καθηγητής Βιοχημείας Δημήτρης Κουρέτας μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra.

KEN 728X100 2

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας έκανε μια ανησυχητική εκτίμηση σχετικά με τους θανάτους που προβλέπονται τον χειμώνα.

“Είναι ανυπόστατη επιστημονικά η θεωρία για την αλλαγή του DNA. Χθες το βράδυ δυστυχώς ένας συνάδελφος μου έστειλε μια δημοσκόπηση και το 7% το πιστεύει. Οι ανεμβολίαστοι είναι περίπου 20%. Το ότι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις, αυτό το πράγμα είναι κακοήθεις άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετής φοιτητές. Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει. Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι φιλολογίες που λέγονται ότι δήθεν τα εμβόλια είναι πειραματικά, είναι λανθασμένα. Οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστες. Αν βγάλουμε ένα εισιτήριο να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και κάποιος μας πει ότι φέτος έπεσαν έξι αεροπλάνα, θα ταξιδέψουμε. Οι άνω των 50 είναι 500.000 άτομα ανεμβολίαστοι, από αυτούς 12.000-14.000 θα νοσήσουν και θα πεθάνουν φέτος τον χειμώνα”, είπε ο καθηγητής.

Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!